Lieve lezer,

Alweer iets langer dan een maand geleden is de salon weer geopend en wat voelt dit goed. Ik ben dankbaar dat ik mijn klanten weer in de salon kan en mag ontvangen. Aan de vele boekingen die er worden gemaakt, merk ik dat iedereen ook weer blij is dat zij mogen komen.

De nieuwsbrief is, zoals je ziet, veranderd. Ik heb gekozen om deze volledig op mijn website te plaatsen. Klik hier om de nieuwsbrief te lezen. Tevens heb ik gekozen voor nieuwe kleuren. Deze zullen ook in de salon steeds vaker te zien zijn. Mijn website zal binnenkort ook hier op aangepast worden. Ik ben erg benieuwd naar je reactie. Ik hoor het graag.

In deze nieuwsbrief komen de volgende punten aan de orde:

Veel leesplezier en graag weer tot snel.

Lieve groetjes,

Eugènie

Bekijk hier de hele nieuwsbrief

Maak een afspraak