Klik hier voor de Ladies Lazy Sunday!


Ontspanningsmassage 45 min

€ 44,50

We houden eerst een intake waar we jouw wensen bespreken en je een 100% natuurlijke olie mag uitkiezen die bij jou past. De massage begint met warme voet kompressen waarna ik jouw gewenste warme olie massage ga uitvoeren. Ik sluit af met een geurreis en warme voet kompressen.

Deze massage wordt gegeven door Eugenie Lagas.


Ontspanningsmassage 60 min

€ 58,50

We beginnen met een heerlijk ontspannen voet schuimbad. Tijdens het voetbad bespreken we jouw wensen en kiezen we een 100% natuurlijke olie uit die bij jou past. Daarna mag je genieten van de geur reis en de warme olie massage. Afsluitend eventueel naar wens een voetmassage met voetbalsem. De massage sluit ik af met een geurreis en warme kompressen voor op de voeten.

Deze massage wordt gegeven door Eugenie Lagas.

 

Ontspanningsmassage 90 min

€ 88,50

Bij deze massage masseer ik de voor en achterkant van jouw lichaam en eindig ik met een ontspannen gezicht en hoofdmassage. We beginnen met een intake. Tijdens de intake mag je een 100% natuurlijke olie uitkiezen die bij jou past. Daarna volgt een voetbad met magnesium en schuim en masseer ik eventueel de voeten (naar wens) met een voetenscrub. De massage beginnen we met een geurreis waarna je een warme olie massage mag ondergaan van het gehele lichaam. Ik eindig eventueel naar wens met een voetmassage met voetbalsem. De massage sluit ik af met een geur reis en warme kompressen voor op de voeten.
Deze massage wordt gegeven door Eugenie Lagas.

Ontspanningsmassage 120 min

€ 115,00

Bij deze massage masseer ik de voor en achterkant van jouw lichaam en eindig ik met een ontspannen gezicht en hoofdmassage. We beginnen met een intake. Tijdens de intake mag je een 100% natuurlijke olie uitkiezen die bij jou past. Daarna volgt een voetbad met magnesium en schuim en masseer ik eventueel de voeten (naar wens) met een voetenscrub. De massage beginnen we met een geurreis waarna je een warme olie massage mag ondergaan van het gehele lichaam. Ik eindig eventueel naar wens met een voetmassage met voetbalsem. De massage sluit ik af met een geur reis en warme kompressen voor op de voeten. De massage wordt afgewisseld met hotstone stenen.

Deze massage wordt gegeven door Eugenie Lagas.

Afspraak maken

Maak een afspraak