Al enige tijd kunnen wij genieten van de zomerse temperaturen. De een is er blij mee de ander vindt het minder prettig. Zo zijn we allemaal verschillend in alles wat we willen, vinden en doen. Dit geldt ook voor wie je bent en hoe je huid verzorgt kan worden. Ayurveda kijkt naar dit complete plaatje. Zoals al eerder vermeld in mijn vorige nieuwsbrief ben ik mij hier steeds meer in gaan verdiepen zodat ik je een goed advies kan geven met betrekking tot huidverzorging en op termijn ook je leefstijl en je voeding. In de salon zal ik vanaf heden de LakShmi behandelingen adviseren. De huidige behandelingen worden gewoon nog gegeven, maar kunnen niet meer online geboekt worden. Op deze manier wil ik je laten wennen aan mijn nieuwe werkwijze en producten. Indien je vragen hebt, hoor ik dit graag.

Sunveda Zonbescherming van LakShmi

De zon, onmisbaar in het leven, ze verwarmt ons, geeft ons energie, boost ons humeur en geeft ons een fantastisch kleurtje. Maar bruinen zonder de juiste voorzorgsmaatregelen kan gevaarlijk zijn voor de huid. Het kan zonnebrand, allergieën, huiduitslag, vroegtijdige huidveroudering en zelfs huidkanker veroorzaken.

Door lief te zijn voor je huid kun je een “intelligente”, intense, stralende, langer durende en schadevrije bruine kleur krijgen. De Sunveda-lijn van LakShmi biedt het juiste product voor effectieve voor-, tijdens- en na-verzorging, in overeenstemming met jouw huidtype. De Sunveda-lijn is de oplossing voor wie droomt van een gouden kleurtje, maar zich ervan bewust is dat het belangrijk is de huid te beschermen en gezond te houden door enkele voorzorgsmaatregelen te nemen terwijl je van de zon geniet.

De zonnebrandmiddelen van LakShmi zijn afgestemd op de biologische afbreekbaarheid van specifieke bestanddelen en daarbij de nadruk gelegd op het behoud van koraalriffen.

Om de zonnelijn compleet te maken is de lijn uitgebreid met een heerlijke lichaamscrub met kokosgeur, Beach Water en een Hair Sun Spray.

De producten van LakShmi zijn vanaf heden ook online te verkrijgen via onderstaande link: https://www.lakshmi.nl/ Vermeld hierbij de speciale code: beautyandwellnessmaassluis

Uiteraard kan je op deze site ook meer informatie vinden over de producten van LakShmi.

Ventilatiesysteem, airco en een nieuwe professinal

Maandag 26 juni wordt er een ventilatiesysteem in het pand geplaatst en een airco bij de entree. Dit betekent dat Sharona onze nieuwe PMU artiest haar GGD goedkeuring aan kan gaan vragen en zo snel mogelijk bij ons aan de slag kan. Zij heeft mooie acties om je kennis te laten maken met haar behandelingen. Wij kunnen niet wachten tot ze zich bij ons team aansluit. Zodra de datum definitief is, zullen wij je hiervan op de hoogte brengen, haar aan je voorstellen en de acties met je delen.

Ayurvedische Abhyanga massage

Medio juli zal ik gaan starten met een nieuwe, heerlijke, ontspannende, Ayurvedische Abhyanga massage.

Deze massage “Abhyanga” betekent oliemassage en wordt uitgevoerd met Ayurvedische medicinale en warme kruidenolie. Het reduceert stress, geeft meer energie, verbetert de slaap en de weerstand, het activeert het lymfesysteem, de bloedsomloop en draagt bij aan lichaamsbewustwording. Het is een gehele lichaamsmassage met gebruik van veel warme olie en waarbij ook het hoofd en de buik gemasseerd worden. De massage begint met een voetenbad en een hoofdhuidmassage. Houd rekening na afloop van de massage met vethaar! Meer informatie over de massage is te lezen op de website:
https://beautyandwellnessmaassluis.nl/behandelingen/ayurvedische-abhyanga-massage/

Vanaf 1 juli is de Abhyanga massage online te boeken. In de maanden juli en augustus ontvang je een massageolie van 100 ml ter waarde van €12,50 met een geur naar keuze cadeau bij deze behandeling.

Zwangerschapsverlof

Vanaf 1 september gaat Eugenie Lagas met zwangerschapsverlof. Zij zal medio december of januari weer bij ons in de salon terugkeren. Dit is afhankelijk van hoe alles zal gaan verlopen.

Gelukkig is zij nog twee maanden werkzaam bij ons. Dus wil je genieten van haar heerlijke ontspanningsmassages of gezichtsbehandelingen. Boek dan op tijd een afspraak.

Openingstijden tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomer is de salon geopend op afspraak, maar niet iedereen is iedere dag aanwezig. Hieronder een overzicht van onze vakanties.

Eugènie afwezig van 6 juli tot en met 11 juli 2023
Rineke afwezig van 26 juni tot en met 11 juli 2023
Canan afwezig van 1 juli tot en met 23 juli 2023

Fijne vakantie!!!

Boek nu!