De zomer is helaas alweer voorbij. Op naar de herfst met zijn eigen charmes. Hiervoor is het goed om je lichaam te ontlasten van alles wat je niet nodig hebt om de herfst zo licht mogelijk in te gaan. Zowel innerlijk als uiterlijk kan je gaan starten met detoxen, maar dan wel op een gezonde en verantwoorde manier. Binnenkort zal ik een blog schrijven over hoe je gezond kunt detoxen zonder honger te hebben. Ben je hierin geïnteresseerd? Stuur mij een berichtje via info@beautyandwellnessmaassluis.nl zodat ik je als een van de eerste op de hoogte kan brengen.

Voor de salon heb ik een heerlijke ontspannende Herfst Detox gezichtsbehandeling bedacht die geboekt kan worden in de maanden oktober en november.
Is je huid grijs, dof, uitgedroogd en vertoont deze tekenen van vroegtijdige veroudering? Als dat zo is, vraagt je huid je om hulp. Dit is het perfecte ritueel om je huid te ontgiften en diep te oxygeneren.

Waarom is deze behandeling goed voor jou?

De huid is net als een spons: het absorbeert van binnen en van buiten. Levensstijl, voeding, stress en make-up kunnen het moeilijk maken voor normale huidoxygenatieprocessen. Als gevolg hiervan kan je huid er dof en vermoeid uitzien. Dit is een teken dat je poriën verstopt zijn en dat je huid moeite heeft om de voedingsstoffen in je crèmes op te nemen. Dit kan zelfs gebeuren als je de beste crème ter wereld gebruikt.

Het geheim van de LakShmi Detoxlijn

De producten bevatten specifieke werkstoffen om de huid diep te gaan reinigen en te ontgiften. Het versterkt en voltooit de beschermende werking, helpt de teint te verlichten, verzacht roodheid, verminderd pigmentvlekken, balanceert de talgproductie, voedt en hydrateert.

Resultaat na de behandeling

De behandeling versterkt de huidbarrière en zorgt voor een betere bescherming tegen schadelijke stoffen, blauw licht en UV-stralen. Het bestrijdt oxidatie en ontgift de huid, waardoor onzuiverheden worden verminderd en verwijderd. Je huid ziet er weer mooi en fris uit en voelt zacht en gehydrateerd aan.

De behandeling ziet er als volgt uit:

We starten met een Rhassoul- of algenpakking voor de rug. Wanneer je je hebt omgedraaid, zal je gezicht worden gereinigd met de LakShmi Detox mousse, je krijgt (een LakSmi AHA gel peeling bij de 60 minuten behandeling en) een diepreinigende peeling van het LakShmi Black Mud masker wat o.a. ontgiftend en voedend werkt. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd en de huid wordt gehydrateerd en gereinigd met de LakShmi Oxygen Brume tonic. Er wordt een masker aangebracht en tijdens het intrekken van dit masker kan er gekozen worden voor een nek/schoudermassage, een massage van de armen en handen of een voetenmassage. De huid wordt balanceert met de LakShmi Essence Antismog Antioxidant en de behandeling wordt afgesloten met de LakShmi Environment Skin Protection. Na de behandeling kan je huid wat rood zien door de sterke doorbloeding. Daarnaast ziet het er fris en mooi uit en voelt je huid weer zacht en schoon aan. Eventuele extra behandelingen zoals epileren of waxen, kunnen extra bijgeboekt worden.

Boek hier online de Herfst Detox Quick Treatment 45 minuten € 55,00.
Boek hier online de Herfst Detox Treatment 60 minuten € 70,00.

Om je huid thuis zo goed mogelijk te blijven verzorgen, is er een speciaal Detox pakket samengesteld. Deze is in de maanden oktober en november met 10% korting aan te schaffen. Zo blijft je huid heel de herfst en winter fris, mooi en gehydrateerd.

Deze DETOX-LIJN laat je huid ademen, versterkt het barrière-effect van de huid door de oppervlaktecellen te verdichten en werkt als schild tegen invloeden van buitenaf en UV-stralen. Het bestrijdt oxidatie en ontgift de huid, waardoor onzuiverheden worden verminderd en verwijderd. Het laat de huid gezuiverd en zuurstofrijk achter: de DETOX producten laten je huid er onmiddellijk stralender en vitaler uitzien; bovenal herstelt het de optimale conditie van de huid zodat deze de actieve ingrediënten van crèmes en andere producten volledig, diep en dus effectief kan opnemen.

Staat je afspraak al en wil je hem aanpassen, dan kan je mij een berichtje sturen en pas ik de behandeling voor je aan, mits de geboekte tijd dit toelaat.

En verder………

Beautyfine
Rectificatie

In de vorige nieuwsbrief zijn er een paar ‘’kleine” foutjes geslopen met betrekking tot de gegevens van Beautyfine. Het juiste telefoonnummer is 06-52520723. De link om een afspraak te maken:

https://beautyfine-maassluis.xlagenda.nl/lib/10_html/10_reserveren/producten.html

Ervaar Gezond Gewicht

Inloopochtenden: zaterdag 9 en 23 september van 10.00 tot 13.00 uur.

Ben jij benieuwd naar jouw gezonde gewicht of wil je meer weten over gezonde voeding?

Als gewichtsconsulent/leefstijlcoach kan Rineke je adviseren en begeleiden naar een gezondere leefstijl. Zij laat je graag, vrijblijvend, haar praktijkruimte zien en uitleggen hoe zij je persoonlijk aan een blijvend gezondere leefstijl kan helpen. Zaterdag 9 en 23 september van 10.00 tot 13.00 uur ben je welkom aan de Noordvliet 31. Naast koffie of thee staan er twee aardigheidjes voor je klaar.

Cupping and Beauty by Canan

De laatste maand!

Tot en met 30 september is Canan bij ons werkzaam in de salon. Wil je weten hoe het voelt om gecupped te worden? Maak dan snel (online) een afspraak. Het telefoonnummer is tijdelijk gewijzigd naar 06-17277737.

Holos Beauty

Zwangerschapsverlof

Eugenie Lagas gaat genieten van haar zwangerschapsverlof. Zij verwacht halverwege december, begin januari haar werkzaamheden te hervatten. Als zij terugkeert, zal zij haar eigen website en afsprakensysteem hebben. Wil je nu al een afspraak in willen plannen dan kan dit via 06-10984815 of stuur een bericht naar holosbeauty@outlook.com. Indien je niet kan wachten op een behandeling dan kan er ook een afspraak bij Eugènie Cossee van Beauty & Wellness Maassluis geboekt worden, zodat je na de zwangerschapsverlof weer bij Eugenie Lagas terecht kan. https://beautyandwellnessmaassluis.nl/afspraak-en-contact/

Let op:
Houd deze maand de Furiade krant in de gaten want wij hebben leuke (kennismakings) kortingsbonnen van en voor iedereen!