Klik hier voor onze tè gekke Furieade acties

Beauty & Wellness Maassluis staat voor in balans komen met je lichaam en geest. Door middel van het verzorgen van je innerlijk en je uiterlijk zal je lichaam uiteindelijk in balans kunnen komen. Door een combinatie van verzorging en ontspanning geven wij je de mogelijkheid om op deze manier aan jezelf te werken.

Hoe doen wij dit?

Door diverse huidverbeterende behandelingen aan te bieden welke in combinatie met massages, behandelingen voor permanente make up en fine line, mini tattoos en consulten van een gewichtsconsulente geboekt kunnen worden. Op deze manier proberen wij er voor te zorgen dat er een volledige balans ontstaat tussen lichaam en geest en het innerlijk en het uiterlijk.

Daarnaast bieden wij je een plek waar je totale ontspanning ervaart, persoonlijke aandacht en advies krijgt en waar je na een behandeling nog even kan nagenieten en bij kan komen in een ontspannen ruimte.

Huidverbetering

Waarom een huidverbeterende behandeling?

Het doel van een huidverbeterende behandeling is om eventuele verstoringen uit te stellen en de huid te stimuleren om weer aan het werk te gaan. Hiervoor worden producten toegepast die afgestemd zijn op jouw huidtype waardoor je huid na een behandeling weer optimaal gevoed en verzorgd is.

Eerste bezoek gezichtsbehandeling

Bij een eerste bezoek aan de salon zal er een intake gesprek en een huidanalyse worden afgenomen. Je wensen ten opzichte van je huid worden besproken zodat de behandeling hierop afgestemd kan worden.

Ontspanningsmassage

Waarom een ontspanningsmassage?

Een massage stimuleert de bloedscirculatie en het bevordert de afvoer van afvalstoffen. Het bevordert het afweersysteem waardoor infectieziektes en bacteriën minder kans hebben om zich in het lichaam te vestigen, het verlaagt het stresshormoon Cortisol, het zorgt voor een betere nachtrust en geeft een totale ontspanning van lichaam en geest.

Afspraak maken

Maak een afspraak