Nieuwe serums

Vanaf heden zijn er nieuwe serums verkrijgbaar. Het PUURR Anti-Age complex serum en het PUURR Intense Repair complex serum. Deze serums zijn een mooie aanwinst voor de producten van PUURR. Het aanbod wordt steeds groter en niet zonder reden. Er is steeds meer vraag naar huidverbeterende producten en daar speelt PUURR graag op in. Daarom is het Sense (oog) serum vervangen door het PUURR Fading (oog) serum. Het Fading serum verzacht nog beter de fijne lijntjes in het gelaat en het Age serum wordt vervangen door het PUURR Anti-Age complex serum. Dit serum wordt nog beter door de huid opgenomen en laat een voedend laagje op de huid achter.

Hieronder heb ik een overzicht gemaakt van alle verkrijgbare serums en hun werking:

 • PUURR Oxygen Cellulaire Gel € 27,95
  – Deze gel voorziet de huid van een zuurstof boost. Tevens stimuleert het serum de activiteit van de huidcellen en wondgenezing, dankzij vitamine B5.
  Gebruik: Aanbrengen op een gereinigde huid.  De gel kan als serum worden gedragen of als booster onder een ander serum. De zuurstof boost zorgt ervoor dat de werkstoffen uit opvolgende producten beter worden opgenomen.
 • PUURR Expert Fading Serum € 27,95
  – Dit intensief werkend serum pakt het ontstaan van gezichtsrimpels aan en biedt excellente hydratatie en verhoogt de vitaliteit van de huid.
  Gebruik: Aanbrengen op een gereinigde huid. Je kan dit serum speciaal als oogcontour serum gebruiken, maar het mag ook op het gehele gezicht. Bij voorkeur na de PUURR Oxygen Celllulair gel.
 • PUURR Anti-Age Complex Serum € 19,95
  – Dit anti-age complex bevat o.a. laag moleculair vitamine A, vitamine B5, vitamine E, laag moleculair hyaluron en peptiden om de huid optimaal te beschermen tegen veroudering en draagt er in bij de gevolgen hiervan te vertragen. Zeer laag moleculair 10-20 Kda retinol/hyaluron serum. Dit betekent dat het dieper door de huid kan worden opgenomen. Het laat een voedend laagje achter op de huid.
  Gebruik: Dagelijks onder dag en/of nachtcreme. Voor een droge oudere huid altijd gebruiken of anders als een kuur tweemaal per jaar voor de normale ouder wordende huid.
 • PUURR Intense Repair Complex Serum € 19,95
  – Dit Intense complex bevat maar liefst 20% Vitamine C. Dit ingrediënt is niet alleen een sterke antioxidant, maar stimuleert, net als het hyaluronzuur in dit serum, de aanmaak van collageen. Dit powerduo draagt bij aan het behoud van een gezonde, en een verbeterde huidtextuur. Helpt age-spots vroegtijdig te verminderen. Helpt de huid te herstellen na te veel zon! Goed bij rosacea, hyper pigmentatie en de ouder wordende huid.
  Gebruik: Dagelijks onder dag en/of nachtcreme. Voor een huidprobleem altijd gebruiken of anders als een kuur tweemaal per jaar voor de normale ouder wordende huid.
  Tip! Gebruik vooral na een zonnige dag(en) om de huid te herstellen. Ook na Acid peel of Biopeeling kuur aan te bevelen.
 • PUURR Hyaluron concentraat € 33,90 (een ideale combinatie met de PUURR Intense oil)
  – Een anti-aging concentraat met een hoog gehalte aan Hyaluronzuur. Hyaluronzuur is van nature aanwezig in de huid en is de basis voor een collageenrijk weefsel. Het zorgt voor een huideigen herstel en het vasthouden van vocht, waardoor er minder snel rimpels ontstaan. Naarmate we ouder worden neem het huid eigen hyaluron gehalte af. Des te belangrijker om dit te kort aan te vullen. Wat doet het? Denk aan een perzikvelletje wat vocht te kort komt, die ziet er ook ouder uit. Verrijk je huid dagelijks met het concentraat onder je dag- en nachtcrème en zie je huid weer gaan stralen. Hij ziet er voller en gladder uit.
  Gebruik: Dagelijks onder je dag- en nachtcrème.
Maak een afspraak