Klik hier voor onze tè gekke Furieade acties

Mijn naam is Canan en ik maak per april deel uit van het leuke team bij Beauty & Wellness Maassluis. Per 1 oktober ga ik mijn diensten elders uitvoeren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen op 06-44440568.

Ik ben schoonheidsspecialiste, transformational cupping therapeut en mama. Mijn werkzaamheden zijn tussen 9.00 en 14.00 uur. Afspraken voor in de avond en het weekend zijn bespreekbaar.

Ik kijk ernaar uit om u kennis te laten maken met de transformational cupping wereld .Transformational cupping is niet enkel voor het cosmetische maar het werkt ook helend voor lichaam en geest .

U kunt bij mij telefonisch of online een afspraak maken voor vage onverklaarbare pijnklachten in uw lichaam en dan kunnen we samen kijken wat de oorzaak is. Door middel van cupping kan ik ervoor zorgen dat uw lichaam zichzelf hersteld. Maar dat doe ik niet alleen. Hier heb ik uw hulp ook voor nodig.

De behandeling is zowel voor het lichaam als voor het gelaat. Fijne lijntjes verminderen en de aanmaak van elastine en collageen worden geactiveerd.

Met transformational cupping behalen we ook hele goede eindresultaten bij cellulitis en uw huid wordt strakker en gladder.

Ik hoop u gauw te mogen verwelkomen in mijn salon!

Liefs, Canan

06 44 44 05 68

Canan

Maak een afspraak