Lieve lezer,

Wat ben ik blij dat ik je weer mag behandelen.

Al voor dat het officieel was, heb ik vele lieve berichten ontvangen. Wat fijn dat iedereen zo meeleeft. Iedereen weet dat 11 weken je bedrijf verplicht moeten sluiten niet in je koude kleren gaat zitten. Voor mij had dit ook niet langer moeten duren, dus ik ben blij dat ik geen rigoureuze beslissingen heb moeten nemen. Natuurlijk zijn wij er nog niet, maar het begin is er.

Vandaag en wellicht morgen zal ik bezig zijn met de afspraken in te plannen. Ik begin vanaf het moment dat de afspraken in december geannuleerd zijn. Zo worden de afspraken eerlijk verdeeld en wacht iedereen even lang op zijn of haar afspraak. De online agenda staat dan ook tijdelijk dicht voor de maand maart. Vanaf donderdag zal ik deze weer openzetten zodat iedereen weer afspraken in maart kan maken. Mocht je al een afspraak in april hebben gemaakt, kan je deze weer naar voren halen als je dit liever hebt.

Lees het hele bericht

Maak een afspraak