Beauty nieuws februari

Beauty nieuws februari

Lieve klant,

Later dan de bedoeling was, stuur ik hierbij mijn Beauty nieuwsbrief. Met informatie over het maken van afspraken, mijn Hybrid Airbrushed Brows, mijn vakantie aankondiging, een Valentijnsbehandeling, een seizoensbehandeling en een nieuw product in het assortiment.

Dankbaar ben ik dat de salon zo succesvol is en vele klanten een afspraak willen maken. Dit succes leidt er toe dat ik een tijdelijke klantenstop zal instellen. Op korte termijn kan ik namelijk geen afspraken inplannen en dat vind ik voor mijn vaste klanten, die door omstandigheden hun afspraak willen verplaatsen, niet prettig.

Gelukkig is Eugenie Lagas van Holos Beauty wel op korte termijn beschikbaar en heeft zij de mogelijkheid om afspraken op korte termijn in te plannen. De afsprakenlink op mijn website is dan ook aangepast. Als je hier op klikt dan kom je op de site www.holosbeauty.nl. Op www.holosbeauty.nl vind je meer informatie over de behandelingen die Eugenie aanbiedt.

Wanneer je je afspraak wilt verplaatsen of wanneer je een cadeaubon hebt van Beauty & Wellness Maassluis kan je een whatsapp sturen of een mail naar info@beautyandwellnessmaassuis.nl. Ik zal dan contact met je opnemen om een behandeling in te plannen.

Ook is er de mogelijkheid om je aan te melden voor de wachtlijst app. Wanneer er een plekje vrijkomt, zal ik dit hier vermelden. Uiteraard kan je je hier altijd weer voor afmelden. Degenen die zich het eerste meldt, zal het plekje kunnen opvullen. Stuur een whatsapp naar 06-11265623 dat je hier gebruik van wilt maken en ik voeg je toe. Excuus voor het eventuele ongemak.

Veel leesplezier en graag tot snel weer in de salon.

Lieve groetjes,

Eugènie
Beauty & Wellness Maassluis

Klik hier om de nieuwsbrief te bekijken

Lees meer