PMU & Beauty

Hi! Ik ben Sharona.

Per 1 september 2023 maak ik deel uit van het team van Beauty & Wellness Maassluis. Ik heb de opleiding tot PMU Specialist gevolgd en heb mijzelf gespecialiseerd in natuurlijke permanente make up van de wenkbrauwen, lippen en infralash. En daarnaast ook in fine line tatoeages. Met mijn bedrijf Beautyfine denk ik dat ik een leuke toevoeging ben op de behandelingen die jullie al gewend zijn bij Beauty & Wellness Maassluis.

Naast de natuurlijke permanente make up- behandelingen en fine line tatoeages kun je bij mij ook terecht voor:

  • Browstyling: Shapen en verven van de wenkbrauwen;
  • Brow lamination: Doormiddel van de lotions die tijdens de behandeling worden gebruikt, kunnen de wenkbrauwhaartjes in elk gewenste vorm worden gekamd;
  • Henna brows: Henna is de meest milde manier voor het verven van de wenkbrauwen, henna kleurt zowel de wenkbrauwhaartjes als de huid;
  • Volume lash lift: Doormiddel van de lotions tijdens de behandeling worden de wimpers mooi omhoog gekruld en gelift. Ook kunnen de wimpers worden geverfd.

Wat is nu eigenlijk permanente make up?

Bij permanente make up, is semipermanent en hierbij wordt het pigment op een subtiele en natuurlijke manier in de huid gepigmenteerd. Het pigment vervaagd en wordt op den duur steeds lichter Een opfrisbehandeling is bij de wenkbrauwen gemiddeld tussen de 1 en 1,5 jaar gewenst en bij de lippen is dit gemiddeld tussen de 3 en 5 jaar. De vorm en de kleur bepalen we samen aan de hand van jouw wensen en verwachtingen. Bij Beautyfine staan wij voor natuurlijke permanente make up, en streven we naar een puur, natuurlijke en verfijnde schoonheid, waardoor jij je op elk moment van de dag je mooie zelf kunt laten stralen.

En wat is nu eigenlijk een fine line tatoeages?

Fine line tatoeages zijn echt de trend van nu! Een tatoeage met hele fijne en dunne lijnen, de naam zegt het eigenlijk al! Een fine line tatoeage wordt gezet met een 1-puntsnaald, waarbij veelal voor een subtiel design, oftewel mini tattoo wordt gekozen. Je kunt met een eigen ontwerp naar de salon komen, maar we hebben ook een aantal flash tatoeages beschikbaar! Bij een eigen ontwerp, kijken we samen in goed overleg naar de mogelijkheden, zodat we het mooiste resultaat kunnen behalen.

Denk je al langere tijd na over een tatoeage, maar vind je een tattooshops in het algemeen geen fijne omgeving? I got you! Bij Beauty & Wellness Maassluis hangt een hele ontspannen sfeer en voel je je direct welkom.

Heb je een vraag over een van de behandelingen?

Neem dan gerust contact met mij op, via het telefoonnummer: 06- 52520723.

Of wil je liever direct een afspraak inplannen?

Boek dan gemakkelijk en snel jouw afspraak via www.beautyfine.nl

Wil je graag een afspraak maken voor een fine line tatoeage?

Dit kan alleen telefonisch, zodat we gelijk jouw wensen en verwachtingen kunnen bespreken.

Ik hoop jou snel te mogen verwelkomen in de salon van Beauty & Wellness Maassluis!

Volg je Beautyfine al op instagram?

Liefs, Sharona van Beautyfine