Over ons

Ons concept

Beauty & Wellness Maassluis staat voor in balans komen met je lichaam en geest. Door middel van het verzorgen van je innerlijk en je uiterlijk zal je lichaam uiteindelijk in balans kunnen komen. Door een combinatie van verzorging en ontspanning geven wij je de mogelijkheid om op deze manier aan jezelf te werken.

Hoe doen wij dit?

Door diverse huidverbeterende behandelingen aan te bieden welke in combinatie met massages, behandelingen voor permanente make up en fine line, mini tattoos en consulten van een gewichtsconsulente geboekt kunnen worden. Op deze manier proberen wij er voor te zorgen dat er een volledige balans ontstaat tussen lichaam en geest en het innerlijk en het uiterlijk.

Daarnaast bieden wij je een plek waar je totale ontspanning ervaart, persoonlijke aandacht en advies krijgt en waar je na een behandeling nog even kan nagenieten en bij kan komen in een ontspannen ruimte.

Eugènie Cossee

Wat op jonge leeftijd begon als een passie is uiteindelijk mijn missie geworden en heb ik om kunnen zetten tot een mooie carrière als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en masseur. Het verzorgen en verbeteren van de huid en het masseren van mensen.

Ik geef niet alleen om het uiterlijk van mijn klanten, maar ook om het innerlijke welzijn. Hierdoor benader ik iedereen op een holistische manier op het gebied van schoonheid en welzijn. Het bieden van aandacht en zorgzaamheid in mijn behandelingen is iets dat vaak wordt gemist in ons drukke dagelijkse leven, en het kan een enorm positief verschil maken in het leven van mijn klanten.

Het creëren van een “me-time” ervaring waar men kan ontspannen en even kan ontsnappen aan de dagelijkse stress, is een waardevolle dienst die ik lever. Het helpt mensen om in contact te komen met zichzelf en te waarderen wie ze zijn, wat uiteindelijk kan bijdragen aan hun algehele welzijn.

06-11265623

Eugenie  Lagas

Van jongs af aan wist ik al: ik wil iets gaan doen met massages & schoonheidsbehandelingen.

In de loop der jaren is mijn perceptie van verzorging aardig veranderd. Waar ik vroeger vooral met de uiterlijke schoonheid bezig was vind ik tegenwoordig innerlijke schoonheid net zo belangrijk! Na een aantal jaren in spa’s te hebben gewerkt is het nu eindelijk zo ver, ik mag jou verwelkomen in mijn eigen praktijk waar ik mega dankbaar voor ben! Nu kunnen mijn dromen nog verder uitgebreid worden. Holos staat voor geheel, Beauty voor schoonheid en dan is precies wat ik met mijn salon wil uitstralen: Gehele schoonheid. Daarom vind ik de producten net zo belangrijk! Goed voor jou en goed voor de planeet, dat is waar ik voor sta. De producten die ik gebruik zijn van Puurr dit zijn 100% natuurlijke producten die jou een weldaad van ontspanning geven met heerlijke geurende essentiële oliën.

Ik wil je dan ook van harte welkom heten in mijn praktijk waar ik jouw welverdiende massages aanbied om de drukte van alledag te laten vergeten. Waar jij gewoon jij kan zijn, niet meer niets minder.

Massages zijn niet alleen belangrijk voor ontspanning van de spieren maar ook zeer zeker voor je geestelijke ontspanning en die hebben we tegenwoordig meer nodig dan ooit tevoren. Naast spierontspanning en geestelijke ontspanning worden ook de afvalstoffen afgevoerd wat weer belangrijk is om je lichaam te herstellen. Daarnaast verhoogt het ook je immuunsystemen, vermindert de angst en depressie, helpt het je om beter te slapen en blokkades worden opgeheven. Ofwel, een massage is niet alleen heerlijk ontspannend maar ook supergezond! Want rust in je lichaam zorgt voor rust in je hoofd en wie wil dat nou niet?

06-10984815

Sharona

Hi! Ik ben Sharona.

Per 1 september 2023 maak ik deel uit van het team van Beauty & Wellness Maassluis. Ik heb de opleiding tot PMU Specialist gevolgd en heb mijzelf gespecialiseerd in natuurlijke permanente make up van de wenkbrauwen, lippen en infralash. Met mijn bedrijf Beautyfine denk ik dat ik een leuke toevoeging ben op de behandelingen die jullie al gewend zijn bij Beauty & Wellness Maassluis.

Naast de natuurlijke permanente make up- behandelingen kun je bij mij ook terecht voor browstyling, browlamination, henna brows, volume lash lift en het verven van de wenkbrauwen en wimpers.

Wil je weten wat al deze behandelingen allemaal inhouden? Neem dan zeker even een kijkje op mijn eigen website https://beautyfine.nl/
Twijfel je al een enige tijd over permanente make up? Dan mag je altijd een gratis intakegesprek inplannen. De intake kan zowel telefonisch als in de salon plaatsvinden, wat jij fijn vindt!

Heb je een vraag over een van de behandelingen?

Of wil je liever direct een afspraak inplannen?

Neem dan gerust contact met mij op, via het telefoonnummer: 06- 52520723. Of boek direct je afspraak via https://beautyfine-maassluis.xlagenda.nl/.

Ik hoop jou snel te mogen verwelkomen in de salon van Beauty & Wellness Maassluis!

Volg je Beautyfine al op instagram?

https://instagram.com/__beautyfine__?igshid=MjEwN2IyYWYwYw==