Ontspanningsmassage

Heb je behoeft aan ontspanning, even niets, gewoon liggen en je laten meevoeren door de diverse massagegrepen? Je huid wordt gemasseerd met heerlijk warme olie met etherische olieën. Je doorbloeding komt op gang, zodat de afvalstoffen je lichaam kunnen verlaten. De energie in je lichaam gaat weer stromen, waardoor eventuele blokkades kunnen worden opgeheven. Je spieren ontspannen waardoor spierknopen niet meer gespannen zijn zodat je lichaam weer soepel aanvoelt. Je bewegingsvrijheid wordt weer beter en je zit lekkerder in je vel. Iedere massage in onze salon is weer anders. Er wordt geluisterd naar je huidige klachten en je behoeften en er wordt gekeken naar wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft.

Het regelmatig ondergaan van massages kan een waardevolle aanvulling zijn op een gezonde levensstijl en kan helpen om stress te verminderen, het immuunsysteem te versterken en de algehele gezondheid en welzijn te bevorderen.


De voordelen

  1. Ontspanning: Massage is een uitstekende manier om te ontspannen en stress te verminderen. De zachte aanraking en het rustgevende gevoel van warme olie met etherische olie kunnen spanning in de spieren verminderen en je in een diepe staat van ontspanning brengen.
  2. Verbeterde doorbloeding: Massage kan de doorbloeding van het lichaam verbeteren, wat kan helpen bij het verwijderen van afvalstoffen en het leveren van zuurstof en voedingsstoffen aan de cellen.
  3. Energiebalans: Door de energiestromen in het lichaam te bevorderen, kunnen massages helpen bij het herstellen van de energiebalans. Dit kan bijdragen aan een gevoel van vitaliteit en welzijn.
  4. Pijnverlichting: Massages kunnen spierspanning verminderen en eventuele knopen in de spieren losmaken, waardoor pijnklachten verminderen. Dit is vooral gunstig voor mensen met chronische pijn.
  5. Verbeterde flexibiliteit en mobiliteit: Het losmaken van gespannen spieren kan de bewegingsvrijheid vergroten en je lichaam soepeler maken, wat nuttig kan zijn voor mensen met stijfheid of mobiliteitsproblemen.
  6. Aandacht voor individuele behoeften: In onze salon wordt geluisterd naar jouw specifieke klachten en jouw behoeften en wij zullen de massage daarop afstemmen om de meest effectieve resultaten te bereiken.