Al onze LakShmi huidverbeterende behandelingen zijn geïnspireerd door Ayurveda. De behandelingen kun je naargelang je tijd en je (huid)behoefte uitkiezen. Heb je nog vragen of kom je er niet uit? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Het doel van een huidverbeterende behandeling is om eventuele verstoringen uit te stellen en de huid te stimuleren om weer aan het werk te gaan. Hiervoor worden producten toegepast die afgestemd zijn op jouw huidtype waardoor je huid na een behandeling weer optimaal gevoed en verzorgd is.

Bij iedere behandeling kunnen er extra’s toegevoegd worden als dit nog niet in de behandeling aanwezig is; zoals een peel off masker, een fruitzuurpeeling, waxen van de bovenlip, wangen, kin of kaaklijn. Hier zijn extra kosten aan verbonden.

 

Royal Treatment

Ben je toe aan een huidverbeterende behandeling met extra aandacht voor ontspanning? Gewoon even helemaal uit de drukte van de dag? Dan is de Royal Treatment een echte Koninklijke behandeling.
90 minuten € 97,50 (met anti age producten komt er een toeslag van € 5,00 bij)

Voetbad, ontspanningsritueel, reiniging en peeling, oogmasker en black mud masker (marmapunt voetmassage tijdens het inwerken van het masker), onzuiverheden verwijderen, epileren, gezichtsmassage, masker (tijdens masker krijg je een arm- en handmassage), oogverzorging en crème.

 

Afspraak maken

Anti age Timeless Treatment

Ben je op zoek naar het wonderbaarlijke ritueel voor de tijdloze huid dan is deze behandeling de juiste keuze. Na deze behandeling voel jij je als nieuw en helemaal opgeladen om weer volle energie de wereld in te stappen.
90 minuten € 105

Ontspanningsritueel, reiniging en peeling, kleine onzuiverheden verwijderen, huidverbeterende gezichtsmassages, peel-off masker, oogverzorging en crème. Tijdens de behandeling wordt tevens gebruikt gemaakt van chakrastenen en olie, rozenkwartsrollers en bergkristallen.

Afspraak maken

Lotus Flower Treatment

Wil je jouw huid weer laten stralen, weer een frisse uitstraling hebben en tevens ontspanning ervaren? Dan is de Lotus Flower Treatment de juiste keuze.
60 minuten € 70 (met anti age producten komt er een toeslag van € 5,00 bij)

Ontspanningsritueel, reiniging en peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezichtsmassage, masker (tijdens masker krijg je een marmapunt voetenmassage of een arm- en handmassage),  oogverzorging en crème.

 

Afspraak maken

Quick Treatment

Heb je niet veel tijd, maar wel behoefte aan een moment van ontspanning en een huidverbeterende behandeling? Kies dan voor de Quick Treatment.
45 minuten € 55 (met anti age producten komt er een toeslag van € 5,00 bij)

Reiniging, peeling, kleine onzuiverheden verwijderen, epileren, masker en crème. Tijdens het masker kan je kiezen tussen een  nek- en schoudermassage, arm- en handmassage of voetenmassage.

Afspraak maken

 

Detox Treatment

Heb je niet veel tijd en ziet je huid er grijs, dof en/of uitgedroogd uit en vertoont deze tekenen van vroegtijdige veroudering? Kies dan voor de Detox Quick Treatment.
45 minuten € 60 of 60 minuten € 75 (inclusief gezichtsmassage)

Reiniging en peeling, kleine onzuiverheden verwijderen, masker en crème. Tijdens het masker kan je kiezen tussen een  nek- en schoudermassage, arm- en handmassage of voetenmassage.

Afspraak maken

 

Wellness Face & Body Treatment

Wil je het ultieme ontspanningsgevoel voor je rug en gezicht ervaren? Kies dan voor een Wellness Face & Body Treatment. Een huidverbeterende gezichtsbehandeling met een extra verzorgende rugmassage.
120 minuten € 127,50 (met anti age producten komt er een toeslag van € 5,00 bij)

Voetbad, rugmassage van 30 minuten, ontspanningsritueel, reiniging en peeling, oogmasker en black mud masker (marmapunt voetmassage tijdens het inwerken van het masker), onzuiverheden verwijderen, epileren, gezichtsmassage, masker (tijdens masker krijg je een arm- en handmassage), oogverzorging en crème.

Afspraak maken

Dermaplaning

Bij Dermaplaning wordt de huid met en scherp mesje geschraapt zodat alle donshaartjes en dode huidcellen worden verwijderd. Een gladde huid met een gezonde GLOW is het resultaat.

De behandeling begint met een goed reiniging van de huid. Na Dermaplaning kunnen de werkstoffen tot 60% dieper worden opgenomen door de huid. Fijne lijntjes verminderen en pigmentvlekken worden verhelderd. Na de Dermaplaning voelt de huid zijdezacht aan. Het speciaal voor Dermaplaning ontworpen mesje kan veel dieper peelen dan een scheermesje. De huid wordt heel glad waardoor make up egaler kan worden aangebracht. De huid krijgt een goede doorbloeding waardoor de huid een gezonde glow krijgt. Door de doorbloeding kunnen mee-eters beter verwijderd worden. Men hoeft niet bang te zijn voor harde stoppels want de haarstructuur veranderd niet. De kleur en de structuur van de haren kunnen alleen veranderen door hormonen en medicijnen. Voor het beste resultaat kan de behandeling iedere vier weken worden uitgevoerd.

Voor meer informatie klik hier.

Maak een afspraak