Ga jij voor de Summer Treatment

 Ga jij voor de Summer Treatment

Lieve Klant,

Het tweede kwartaal is begonnen, wat betekent dat er weer veranderingen op komst zijn. De bladeren worden groener, de vogels fluiten vrolijk en de zon laat zich steeds vaker zien. Dit is ook de periode waarin mensen beginnen te dromen over hun zomervakantie, plannen maken en vakanties boeken. Om teleurstelling te voorkomen, is het een goed idee om nu al actie te ondernemen en je zomerbehandelingen alvast te boeken. De agenda begint namelijk al aardig vol te raken. In april en mei zijn er geen plekken meer vrij en de maand juni begint langzaam aan ook vol te stromen.

Gelukkig is de online agenda weer open (voor bestaande klanten) voor het maken van afspraken. Ik raad je dus aan om niet te lang te wachten en gebruik te maken van de mogelijkheid om nu je afspraken voor de zomermaanden vast te leggen. Zo verzeker je jezelf van een plekje en kun je met een gerust hart uitkijken naar een welverdiende vakantie.

Vanwege mijn vakantie van 24 april tot en met 12 mei, kun je tot en met 23 april producten ophalen in de salon. Bestellingen voor producten die momenteel niet op voorraad zijn, kunnen tot en met woensdag 17 april worden geplaatst. Laat mij weten als je nog iets nodig hebt of je voorraad wilt aanvullen. Dan zorg ik dat je het op tijd in huis hebt.

In de nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

Een nieuwe crème Chronology

SunVeda Summer Treatment

Een nieuwe website en online agenda

Rineke gaat ons verlaten

Ruimte te huur

Veel leesplezier!

Lieve groetjes,

Eugènie
Beauty & Wellness Maassluis

Klik hier om de nieuwsbrief te bekijken

Lees meer