Gelukkig nieuwjaar

Gelukkig nieuwjaar

Gelukkig nieuwjaar! Ik wens je een gezond, liefdevol, ontspannen en een gezellig 2024.

Een nieuw jaar met nieuwe doelen, uitdagingen, kansen en goede voornemens. Ben jij iemand met goede voornemens en houd je ze altijd vol? Ik ben er jaren geleden mee gestopt, omdat ik met mijn voornemens altijd de lat te hoog leg waardoor ik ze niet kan volhouden. Daarom stel ik tegenwoordig doelen voor mijzelf. Dit is veel makkelijker vol te houden en klinkt veel positiever.

Voor dit jaar zijn mijn pive doelen een Dry January, nog beter voor lichaam en geest gaan zorgen, mijzelf blijven ontwikkelen, mij nog meer gaan verdiepen in Ayurveda, voor mijzelf, mijn gezin maar ook voor mijn klanten.

Deze levenswijze is zo interessant waarmee je gezonder kan leven door je lichaam en geest in balans te brengen door middel van je leefstijl. Kleine aanpassingen kunnen al zoveel verschil maken waardoor het makkelijk toe te passen en vol te houden is. Uiteraard houd ik je hier graag van op de hoogte.

Mijn zakelijke doelen zijn onder andere dat ik mijn klanten nog beter ga adviseren op het gebied van huidverbetering en een gezonde leefstijl, iedere maand wil ik je een nieuwsbrief sturen met informatie over de salon en over de producten en behandelingen die ik gebruik en toepas, zodat ik je kan laten zien hoe belangrijk het is om je huid, lichaam en geest goed te blijven verzorgen.

Nu in deze nieuwsbrief een paar kleine mededelingen.

Klik hier om de nieuwsbrief te bekijken

Lees meer