Laatste nieuwsbrief van dit jaar

Laatste nieuwsbrief van dit jaar

Hierbij de laatste nieuwsbrief van dit jaar met wat leuke weetjes over de activiteiten van Beauty & Wellness Maassluis, Holos Beauty, Beautyfine en Ervaar Gezond Gewicht.

Lieve groetjes,

Eugènie

Beauty & Wellness Maassluis

Try out

Afgelopen donderdag hebben Bea Boorsma en Eugènie Cossee een succesvolle Try out over gezondheid en beauty gegeven. Er waren 10 geïnteresseerden aanwezig die met veel antwoorden (en nieuwe) vragen weer naar huis gingen. De wereld van supplementen is erg groot en het doel was om consumenten de weg te wijzen in de wirwar van supplementen en adviezen om je gezondheid en schoonheid te ondersteunen. Bij genoeg animo willen wij hier een vervolg aan geven. Samen gaan wij hier nog over in gesprek. Wordt vervolgd….

Winterfestijn

Op zaterdag 9 en zondag 10 december wordt er een Winterfestijn georganiseerd in het Stadshart van Maassluis. Er zijn veel leuke activiteiten zoals een schaatsbaan, muziek, leuke kraampjes langs de Vlieten en nog veel meer. Achter de schermen wordt hier heel veel aandacht aanbesteed, dus het is zeker de moeite waard om te komen. Het wordt ouderwets gezellig!

De salon zal beide dagen geopend zijn van 12.00 – 16.00 uur. Wij maken er met elkaar twee leuke en gezellige dagen van waar het een en ander te winnen is. Wij hebben een winactie met een hele mooie, grote prijs en een wensboom waar behandelingen voor iemand gewenst kunnen worden die het om wat voor reden dan ook hard kan gebruiken. Een ieder van ons zal voor een gekozen wens iets moois aanbieden. Wij nodigen je van harte uit om gezellig langs te komen. Wij zorgen dat er wat lekkers voor jullie klaarstaat.

Extra geopend

Zaterdag 23 december zijn wij extra geopend om de laatste cadeaubonnen op te halen, een leuk cadeautje te kopen of om afspraken in te plannen bij één van ons voor in het nieuwe jaar. De salon is van 13.00 – 15.00 uur geopend. Tevens maken wij op deze dag de winnaars bekend van de wensboom.

Daarna zal de salon tot en met woensdag 3 januari 2024 gesloten zijn. Mocht je nog producten willen kopen, dan wil ik je vragen om dit op tijd door te geven om te voorkomen dat het product niet op voorraad is.

Cadeautip:

Dream Treatment voor €150,00

Gun jij iemand of jezelf in het nieuwe jaar even helemaal niets? Een me-time, een behandeling aangepast aan je eigen wensen? Negentig minuten totale ontspanning voor lichaam en geest? Na afloop nog nagenieten van een heerlijke thee met wat lekkers en als extra een heerlijke Dream cream (t.w.v. €33,00) die de huid nog zachter dan zacht maakt en je laat ruiken naar engeltjes? Dan is deze Dream Treatment de droombehandeling voor jou of iemand anders. De behandeling staat onder het kopje: Huidverbetering. Boek hier de behandeling.

En verder….

* Rineke heeft nog een aantal plaatsen vrij voor haar groepscursus Puur gezond in 8 stappen. Kijk op haar website voor meer informatie www.ervaargezondgewicht.nl 

* Nieuw bij Beautyfine! De Nanolash, het wimperserum voor lange wimpers. Binnen 30 dagen heb je al mooie lange wimpers.

* Eugenie Lagas van Holos Beauty is bevallen van een gezonde zoon. Zij zal vanaf 5 januari 2024  haar werkzaamheden weer gaan uitvoeren in de salon. Eugenie heeft nu haar eigen website en online agenda. Neem een kijkje op www.holosbeauty.nl voor haar behandelingen en het maken van een afspraak

Lees meer