Tijdelijk een kennismakingskorting van 10% op de eerste gezichtsbehandeling bij Eugenie Lagas

Eugènie Cossee

Vanaf klein meisje vond ik het al leuk om mensen te masseren en te verzorgen, maar nooit gedacht dat dit jaren later mijn beroep zou worden.

Mijn drijfveer als gediplomeerd beauty- en wellness specialist is om mensen een goed gevoel te geven over hun innerlijk en hun uiterlijk in combinatie met een stukje aandacht en zorgzaamheid. Dit wordt vaak gemist in het dagelijks leven. Naast de behandelingen wil ik de klanten een echt me-time gevoel geven, waarbij men voelt hoe fijn het is om je even over te geven aan een moment van rust en ontspanning en de aandacht voor wie jij bent.

Eugènie Lagas

Van jongs af aan wist ik al: ik wil iets gaan doen met massages & schoonheidsbehandelingen.

In de loop der jaren is mijn perceptie van verzorging aardig veranderd. Waar ik vroeger vooral met de uiterlijke schoonheid bezig was vind ik tegenwoordig innerlijke schoonheid net zo belangrijk! Na een aantal jaren in spa’s te hebben gewerkt is het nu eindelijk zo ver, ik mag jou verwelkomen in mijn eigen praktijk waar ik mega dankbaar voor ben! Nu kunnen mijn dromen nog verder uitgebreid worden. Holos staat voor geheel, Beauty voor schoonheid en dan is precies wat ik met mijn salon wil uitstralen: Gehele schoonheid. Daarom vind ik de producten net zo belangrijk! Goed voor jou en goed voor de planeet, dat is waar ik voor sta. De producten die ik gebruik zijn van Puurr dit zijn 100% natuurlijke producten die jou een weldaad van ontspanning geven met heerlijke geurende essentiële oliën.

Ik wil je dan ook van harte welkom heten in mijn praktijk waar ik jouw welverdiende massages aanbied om de drukte van alledag te laten vergeten. Waar jij gewoon jij kan zijn, niet meer niets minder.

Massages zijn niet alleen belangrijk voor ontspanning van de spieren maar ook zeer zeker voor je geestelijke ontspanning en die hebben we tegenwoordig meer nodig dan ooit tevoren. Naast spierontspanning en geestelijke ontspanning worden ook de afvalstoffen afgevoerd wat weer belangrijk is om je lichaam te herstellen. Daarnaast verhoogt het ook je immuunsystemen, vermindert de angst en depressie, helpt het je om beter te slapen en blokkades worden opgeheven. Ofwel, een massage is niet alleen heerlijk ontspannend maar ook supergezond! Want rust in je lichaam zorgt voor rust in je hoofd en wie wil dat nou niet?

Onze behandelingen