Klik hier voor de Ladies Lazy Sunday!

Eugènie Cossee

Vanaf klein meisje vond ik het al leuk om mensen te masseren en te verzorgen, maar nooit gedacht dat dit jaren later mijn beroep zou worden.

Mijn drijfveer als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en masseur is om mensen een goed gevoel te geven over hun innerlijk en hun uiterlijk in combinatie met een stukje aandacht en zorgzaamheid. Dit wordt vaak gemist in het dagelijks leven. Naast de behandelingen wil ik de klanten een echt me-time gevoel geven, waarbij men voelt hoe fijn het is om je even over te geven aan een moment van rust en ontspanning en de aandacht voor wie jij bent.

06-11265623


Eugenie  Lagas

Van jongs af aan wist ik al: ik wil iets gaan doen met massages & schoonheidsbehandelingen.

In de loop der jaren is mijn perceptie van verzorging aardig veranderd. Waar ik vroeger vooral met de uiterlijke schoonheid bezig was vind ik tegenwoordig innerlijke schoonheid net zo belangrijk! Na een aantal jaren in spa’s te hebben gewerkt is het nu eindelijk zo ver, ik mag jou verwelkomen in mijn eigen praktijk waar ik mega dankbaar voor ben! Nu kunnen mijn dromen nog verder uitgebreid worden. Holos staat voor geheel, Beauty voor schoonheid en dan is precies wat ik met mijn salon wil uitstralen: Gehele schoonheid. Daarom vind ik de producten net zo belangrijk! Goed voor jou en goed voor de planeet, dat is waar ik voor sta. De producten die ik gebruik zijn van Puurr dit zijn 100% natuurlijke producten die jou een weldaad van ontspanning geven met heerlijke geurende essentiële oliën.

Ik wil je dan ook van harte welkom heten in mijn praktijk waar ik jouw welverdiende massages aanbied om de drukte van alledag te laten vergeten. Waar jij gewoon jij kan zijn, niet meer niets minder.

Massages zijn niet alleen belangrijk voor ontspanning van de spieren maar ook zeer zeker voor je geestelijke ontspanning en die hebben we tegenwoordig meer nodig dan ooit tevoren. Naast spierontspanning en geestelijke ontspanning worden ook de afvalstoffen afgevoerd wat weer belangrijk is om je lichaam te herstellen. Daarnaast verhoogt het ook je immuunsystemen, vermindert de angst en depressie, helpt het je om beter te slapen en blokkades worden opgeheven. Ofwel, een massage is niet alleen heerlijk ontspannend maar ook supergezond! Want rust in je lichaam zorgt voor rust in je hoofd en wie wil dat nou niet?

06-10984815

Onze behandelingen


Canan

Mijn naam is Canan en ik maak per april deel uit van het leuke team bij Beauty & Wellness Maassluis.

Ik ben schoonheidsspecialiste, transformational cupping therapeut en mama. Mijn werkzaamheden zijn tussen 9.00 en 14.00 uur. Afspraken voor in de avond en het weekend zijn bespreekbaar.

Ik kijk ernaar uit om u kennis te laten maken met de transformational cupping wereld .Transformational cupping is niet enkel voor het cosmetische maar het werkt ook helend voor lichaam en geest .

U kunt bij mij telefonisch of online een afspraak maken voor vage onverklaarbare pijnklachten in uw lichaam en dan kunnen we samen kijken wat de oorzaak is. Door middel van cupping kan ik ervoor zorgen dat uw lichaam zichzelf hersteld. Maar dat doe ik niet alleen. Hier heb ik uw hulp ook voor nodig.

De behandeling is zowel voor het lichaam als voor het gelaat. Fijne lijntjes verminderen en de aanmaak van elastine en collageen worden geactiveerd.

Met transformational cupping behalen we ook hele goede eindresultaten bij cellulitis en uw huid wordt strakker en gladder.

Ik hoop u gauw te mogen verwelkomen in mijn salon!

Liefs, Canan

06-44440568


Rineke

Ervaar een gezondere, fittere en energiekere versie van jezelf!

Hi! Ik ben Rineke,

Als gewichtsconsulent in Maassluis begeleid, adviseer en motiveer ik jou naar een gezondere levensstijl. Samen gaan we aan de slag zodat jij je fit en gezond gaat voelen en optimaal kunt genieten van je leven.

Met het ‘Ervaar Gezond Gewicht begeleidingsprogramma’ werken we in 9 weken aan jouw persoonlijke leefstijldoelen. We bespreken wat er bij jou past en hoe jij je voeding kunt aanpassen om je doelen te bereiken. Samen zorgen we ervoor dat het helemaal in jouw leven past.

Mijn praktijk Ervaar Gezond Gewicht bevindt zich in het centrum van Maassluis. Wil je meer weten? Op mijn website vind je alle informatie, ook over mijn andere aanbod. Kom eens langs voor een gratis kennismakingsgesprek.

06-24776736

Maak een afspraak